Praktijk In Balans

Fysiotherapie In Balans is een kleine praktijk waar persoonlijke aandacht, een vertrouwde sfeer, flexibele openingstijden en een snelle start aan je herstel voorop staan.

Kortom: de fysiotherapeut met net dát beetje extra.

Gerwin Alderliesten is sinds 2015 werkzaam als fysiotherapeut bij Fysiotherapie In Balans en sinds juli 2021 eigenaar van de praktijk.

De locatie van de praktijk bevind zich in het Sportcentrum Putten; waar Gerwin samen met de cliënt werkt aan optimale balans op het gebied van nek, schouders, rug, knie, enkel en sport!

Hoewel we in een maatschappij leven waarin we meer en meer te maken hebben met ‘Grootschaligheid’, is ‘Kleinschaligheid’ ook een ‘Kwaliteit’. Wij streven naar een directer en persoonlijker contact tussen de te behandelen persoon en de behandelaar. Het persoonlijke gevoel speelt een belangrijke rol. In de praktijk kunt u uzelf thuis en op uw gemak voelen. Persoonlijke aandacht bij het behandelen van elke patiënt geeft de passie om het vak uit te oefenen en zorgt ervoor dat u de beste behandeling krijgt en zo snel mogelijk weer op de been bent.

In de therapie wordt uitgegaan van een holistische visie. Dit houdt in dat er aandacht is voor zowel lichamelijke, psychische en sociale aspecten om zo tot het beste resultaat te komen.

Uiteraard is het te hopen voor u dat u momenteel beschikt over een pijnvrij, spanningsvrij en blessurevrij ‘bewegingsapparaat’. Mocht u daarentegen klachten hebben en u kunt zich vinden in deze visie dan hoop ik u (namens de praktijk) te mogen verwelkomen in onze praktijk.

 

De praktijk werkt samen met:

Desiré van Nieuwenhuizen - Holistisch therapeut & coach

Desiré van Nieuwenhuizen was eigenaar en werkend als psychosomatisch fysiotherapeut bij Fysiotherapie In Balans. Zij werkt nu als holistisch therapeut & coach in haar eigen praktijk.

Desiré is gespecialiseerd in:
-chronische lichamelijke of mentale klachten
-onverklaarde lichamelijk of mentale klachten
-het groeien naar meer balans, harmonie, vertrouwen en plezier
-het loslaten van trauma & misbruik
-persoonlijke ontwikkeling

De therapie wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar en vraagt een persoonlijke of zakelijke investering.

Sportcentrum Putten
Marlous Bos Osteopathie
Stichting Welzijn Putten
Zorgpartners Midden Nederland
Schoudernetwerk Nederland