Tarieven

De behandelingen fysiotherapie worden – met uitzondering van de chronische indicaties – vergoed vanuit de aanvullende verzekeringen. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering is het maximum aantal behandelingen gelimiteerd.

Bij uw intakegesprek zal de therapeut dit met u bespreken.

De praktijk heeft contracten met (zo goed als) alle zorgverzekeraars.

Met de verzekeringsgroep CZ (waar ook Nationale Nederlanden en OHRA onder vallen) heeft de praktijk bewust geen contract afgesloten. Onderstaande tarieven worden door de praktijk in rekening gebracht bij deze verzekeraar en een gedeelte (25-35%) moet door u zelf betaald worden.

Heeft u geen of onvoldoende vergoeding fysiotherapie in uw pakket? Dan gelden onderstaande tarieven.

*PAKKETKORTING: koop een pakket van 4 behandelingen fysiotherapie, en krijg de 5e er gratis bij* (je betaald dan voor 1 intake en 4 behandelingen fysiotherapie €147 i.p.v. €181)
Deze behandelingen zijn geldig vanaf 1 juli 2020 t/m 31 december 2020.

 

TARIEVEN 2020

Intake, onderzoek + eerste behandeling €45,-
Intake & onderzoek Psychosomatische fysiotherapie 60 min €90,-
Zitting fysiotherapie €34,-
Zitting psychosomatische fysiotherapie 30 min €45,-
Zitting psychosomatische fysiotherapie 60 min €85,-
Zitting fysiotherapie aan huis €50,-
Zitting fysiotherapie aan huis lang €60,-
Intake en onderzoek aan huis €60,-
Niet nagekomen afspraak €34,- (let op! deze rekening gaat niet naar de verzekering)

Wij werken volgens een transparante werkwijze.

Bij verhindering dient u uw afspraak minstens 24 uur van tevoren af te zeggen, anders worden de kosten van de behandeling in rekening gebracht.

 

Vergoeding

De politiek heeft besloten dat er marktwerking in de gezondheidszorg moet komen om de toenemende kosten in de zorg te kunnen beheersen en de kwaliteit te verhogen. Voor de fysiotherapeuten betekent dit dat we met alle Nederlandse zorgverzekeraars contracten kunnen afsluiten, zodat zij de praktijken beoordelen op de kwaliteit.

Met de verzekeringsgroep CZ (waar ook Delta lloyd en OHRA onder vallen) heeft de praktijk bewust geen contract afgesloten.  De geldende tarieven worden door de praktijk in rekening gebracht bij deze verzekeraar en een gedeelte (25-35%) moet door u zelf betaald worden.

De behandelingen fysiotherapie worden – met uitzondering van de chronische indicaties – vergoed vanuit de aanvullende verzekeringen. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering is het maximum aantal behandelingen gelimiteerd.

Heeft u vragen over uw aanvullende pakket en uw fysiotherapeutische vergoeding? Stelt u deze dan gerust. Goed om te weten: behandelingen vanuit de aanvullende verzekering worden niet meegerekend in uw eigen risico. Heeft u onvoldoende vergoeding fysiotherapie in uw pakket? Dan gelden de bovenstaande tarieven.

 

Reglementen

Om ervoor te zorgen dat onze zorg optimaal tot zijn recht komt en voor een goed verloop van de behandelperiode hebben wij een aantal ‘huishoudelijke’ afspraken gemaakt. Deze vind je terug in de volgende reglementen:

Online Huisregelement versie 3.0 2020

Online Hygienereglement versie 3.0 2020

Online Privacyreglement versie 3.0 2020