Gerwin Alderliesten

‘Een doelgericht behandelplan die perfect aansluit bij ieders persoonlijke leef-, werk- en sportomgeving. Dat is de passie die ik in het vak Fysiotherapie vind, daar ligt voor mij de uitdaging!’

Even kennismaken!

Mijn naam is Gerwin Alderliesten, ik ben 29 jaar en ik woon in Putten. Sinds januari 2015 afgestudeerd Fysiotherapeut en sinds mei 2015 werk ik bij Fysiotherapie In Balans Putten. Op 1 juli 2021 heb ik de fysiotherapiepraktijk overgenomen van Desiré van Nieuwenhuizen. Ik ben nu dus ook eigenaar van de praktijk.

Hobbymatig ben ik graag bezig met het sleutelen aan auto’s of klussen rondom huis. Daarnaast speel ik in een vriendenteam zaalvoetbal.

Een paar persoonlijke kenmerken van mij op een rijtje:
• Ik neem graag de tijd om ieders persoonlijke verhaal goed te begrijpen zodat we op dezelfde ‘golflengte’ kunnen communiceren en doelen op kunnen stellen.
• Praten over het weer doet het altijd goed, maar ik praat ook gerust over uw of mijn hobby’s en/of sport.
• Ik ben een tikkeltje perfectionistisch, wat ik graag in de uitvoering van oefeningen wil terugzien om het beste resultaat te krijgen.
• Ik ben altijd kritisch op mijn eigen conclusies en behandelingen, de reden hiervan is om het ‘dode spoor’ van een behandeltraject te vermijden.
• Aansluitend op het bovenstaande punt: Ik lees me graag in over de laatste wetenschappelijke literatuur en behandelmethodes voor allerlei lichaamsklachten.
• Ik ben een geduldig persoon, maar ik start mijn behandelingen graag op de afgesproken tijd.
• U kunt van mij maximale moeite en inzet verwachten om uw klacht te verhelpen.
• Wanneer ik tips voor u heb die u thuis uit kunt voeren zou ik het geweldig vinden als u er met net zoveel inzet mee aan de slag gaat.
• Oja, als laatste punt: ik houd ervan om mijn behandelingen binnen de afgesproken tijd te kunnen afronden, mocht ik iets uitlopen dan laat ik dat natuurlijk op tijd weten.

Gerwin is algemeen fysiotherapeut en werkt voornamelijk op de locatie bij Sportcentrum Putten. Ook is hij bewegingsleider bij de 'Beweegtuin de Sparrenhof' en geeft hij het valpreventieprogramma 'In Balans'.
Specialisme van hem zijn: schouder, nek, rug, revalidatie, heup, knie, enkel en sportblessures.

Hij is te bereiken op het telefoonnummer: 06-34879220 en via gerwin@fysiotherapieinbalans.nl.

Gerwin zijn BIG registratienummer is: 69919374604