Praktijk In Balans

Fysiotherapie In Balans is een kleine praktijk waar persoonlijke aandacht, een vertrouwde sfeer, flexibele openingstijden en een snelle start aan je herstel (intake start binnen 48 uur na aanmelding) voorop staan.

Kortom: de fysiotherapeut met net dát beetje extra.

Desiré van Nieuwenhuizen -2013- 'Tijd om het heft in eigen hand te nemen. Na een aantal jaren in loondienst te hebben gewerkt was het tijd om mijn manier van therapie zo in te delen dat er optimaal effect ontstaat voor mijn patiënten om zo samen te werken aan maximaal resultaat!'

Fysiotherapie Klaarwatebos Putten werd gestart (genoemd naar de praktijklocatie).

Nu zijn we ruim zeven jaar verder. De praktijk is uitgebreid naar een tweede locatie en de wijk Klaarwaterbos is verlaten. Dit resulteerde in een nieuwe naam: Fysiotherapie In Balans. De praktijk is sinds 2015 versterkt met de rustige, stabiele en professionele kracht Gerwin Alderliesten.

De praktijk heeft inmiddels twee locaties;
Locatie 1: Prins Hendrikweg 78; waar Desiré haar 'psychosomatische specialisatie' in zet om cliënten te begeleiden op de weg naar optimale balans in het leven.

Desiré: 'Ik gun ook jou dat je je mooiste leven kan leven, sta in je kracht!'

Locatie 2: Sportcentrum Putten; waar  Gerwin samen met de cliënt werkt aan optimale balans op het gebied van nek, schouders, rug, knie, enkel en sport!

Hoewel we in een maatschappij leven waarin we meer en meer te maken hebben met ‘Grootschaligheid’, is in de ogen van Desiré ‘Kleinschaligheid’ ook een ‘Kwaliteit’. Wij streven naar een directer en persoonlijker contact tussen de te behandelen persoon en de behandelaar. Het persoonlijke gevoel speelt een belangrijke rol. In de praktijk kunt u uzelf thuis en op uw gemak voelen. Persoonlijke aandacht bij het behandelen van elke patiënt geeft Desiré de passie om het vak uit te oefenen en zorgt ervoor dat u de beste behandeling krijgt en zo snel mogelijk weer op de been bent.

 

In de therapie wordt uitgegaan van een holistische visie. Dit houdt in dat er aandacht is voor zowel lichamelijke, psychische en sociale aspecten om zo tot het beste resultaat te komen.

Uiteraard is het te hopen voor u dat u momenteel beschikt over een pijnvrij, spanningsvrij en blessurevrij ‘bewegingsapparaat’. Mocht u daarentegen klachten hebben en u kunt zich vinden in deze visie dan hoop ik u (namens de praktijk) te mogen verwelkomen in onze praktijk.

De praktijk werkt samen met:

Sportcentrum Putten
Stichting Welzijn Putten
Marous Bos Osteopathie
Logo huid en oedeemtherapie website Huid- en oedeemtherapie Putten
logo1-e1429527403344 Sport en Spine Harderwijk
logo Zorgpartners midden Nederland Zorgpartners Midden Nederland

 

Openingstijden van de praktijk zijn:

Maandag t/m woensdag: 08.00-21.00 uur

Donderdag en vrijdag: 08.00-18.00 uur

Zaterdag: alleen in overleg

Zondag: gesloten