Jolien Schuilenburg


‘Samen op zoek gaan naar de beste oplossing om ervoor te zorgen dat u niet of zo min mogelijk beperkt wordt in uw dagelijkse leven, dat is een uitdaging die ik graag aanga. ’

Even kennismaken!

Ik ben Jolien Schuilenburg, 24 jaar en woonachtig in Putten. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn en te genieten van de natuur. Daarnaast vind ik mijn ontspanning in een goed boek, kokkerellen en creatief bezig zijn.


Een paar persoonlijke kenmerken van mij op een rijtje:

• Ik bied graag een luisterend oor en heb interesse in de dingen die u bezig houden.
• Beweging is belangrijk, maar niet voor iedereen vanzelfsprekend. Ik help u graag om binnen uw eigen grenzen en op uw eigen niveau weer in beweging te komen.
• Naast beweging is rust en ontspanning ook goed voor de mens! Het is belangrijk om samen een balans te vinden tussen in- en ontspanning en tussen gas geven en afremmen.

• Ik zet mij in om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van de fysiotherapie. Dit probeer ik vervolgens toe te passen binnen de behandelingen.

Jolien is algemeen fysiotherapeut en werkt voornamelijk op de locatie bij Sportcentrum Putten.
Specialisme van haar zijn: schouder, nek, rug, heup, knie, enkel, ouderen, revalidatie en psychosomatiek.

Jolien werkt bij ons als 'extra therapeut'. I.v.m. de 1.5 meter maatschappij is er op dit moment minder werk in de fysiotherapie. Vandaar dat zij nu in de zorg ondersteund en bij ons de praktijk weer inspringt als er voldoende werk is.
Zij is te bereiken op het telefoonnummer: 06-41818074 en via jolien@fysiotherapieinbalans.nl.


Jolien haar BIG registratienummer is: 29927312704