Desiré van Nieuwenhuizen

‘Gezondheid is het vermogen zich aan te passen en een eigen regie te voeren, in het licht van de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen van het leven.’

Expert in de Psychosomatiek! – In balans komen, zijn en blijven.

Even kennismaken!

Ik ben Desiré van Nieuwenhuizen- de Groot (31 jaar) en begin 2013 ben ik Fysiotherapie Klaarwaterbos gestart. Inmiddels is het bedrijf voortgezet in Fysiotherapie In Balans. Samen met mijn man Sander heb ik een zoon Jorick.

Mijn begeleiding staat voor: betrokken, professioneel en persoonlijk. Alles in het leven draait om balans en zo goed mogelijk leren omgaan met de uitdagingen die op je pad komen. Met mijn specialisatie op het psychosomatische vlak kan ik juist deze principes tot uitvoering brengen.
Naast mijn werk als (psychosomatisch) fysiotherapeut en ondernemer houd ik van dansen, natuur, filosoferen, wandelen en fietsen.

Een paar persoonlijke kenmerken van mij op een rijtje:
-Ik vind het erg belangrijk dat u alle aandacht van mij krijgt en u zich op uw gemak voelt.
-Elk mens met zijn of haar sterke eigenschappen en minder sterke eigenschappen vind ik heel boeiend.
-Ook mijn rugzakje is gevuld met mooie herinneringen en met moeilijke momenten. Ik herken verschillende gevoelens en ervaringen niet alleen vanuit boekjes maar ook vanuit eigen beleving.
-Ik ga er vanuit dat alles in het leven een reden heeft.
-Ik vind het ook wel eens moeilijk om mijzelf te motiveren om te gaan sporten én ook ik moet op mijn gewicht letten.


Desiré is Master in de Psychosomatisch fysiotherapie.
Desire werkt in sessies van 60 minuten. In verband met drukte voor de psychosomatische fysiotherapie, wordt er geregeld een korte wachtlijst gebruikt. Zij is te bereiken via desire@fysiotherapieinbalans.nl.

Desiré haar BIG registratienummer is: 69913543104

Naast fysiotherapeut is Desiré ook coach. Ze coacht op het vlak van persoonlijke ontwikkeling (o.a. faalangst, carrière keuzes, traumaverwerking). In de coaching gaat ze opzoek naar de wortel van het probleem. Je kunt hierover meer lezen op haar coachingswebsite.